BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  8 maanden geleden

  High tea in de mooiste theetuin van brabant

  high tea in de mooiste theetuin van brabant

  Ik weet zeker dat ik ‘m heb gevonden: de mooiste theetuin van heel Brabant! En die zit goed verstopt. Als in: in de polder. Als in: je verdwaalt er geheid. Als in: Rijsbergen. Daar helemaal afgelegen ligt ’t Buyten Huys. En wauw, wat is het daar prachtig. Ik laat het je zien, kijk mee in deze mooie Engelse theetuin!  ’t Buyten Huys

  Als eerste: no props! Ik ben niet gevraagd om hier over te schrijven (jammer, Wen! 😉 ) maar als fanatieke theeleut ben ik gewoon heel erg enthousiast over this place. Ik bedoel, een High Tea is altijd goed, maar als je een High Tea in zo’n tuin kunt hebben dan zit je helemaal goed! ’t Buyten Huys ligt dus in het Brabantse Rijsbergen. Ik ben er al eerder geweest met mijn moeder en schoonmoeder en afgelopen zondag was ik één van de gelukkigen en had ik hier weer een High Tea.
  Bekijk deze prachtige theetuin op lalog.nl!

  Meer van LaLog:

  uit je comfort zone gaan. ik deed het

  supplementen werkt het echt

  • LaLog8 maanden geleden

   Zeker! Echt heerlijk daar :-)

  • Mamapraatjes8 maanden geleden

   Wat een mooie plek zeg!

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.