BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Loveofjamie heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  2 weken geleden

  Hoe combineer ik 2 paarden en een baby

  hoe combineer ik 2 paarden en een baby

  Voordat Jamie geboren werd heb ik daar eigenlijk niet zo goed over na gedacht. Dat was niet handig bleek achteraf.


  Hoe combineer ik 2 paarden en een baby


  Tijdgebrek


  Paarden kosten tijd, heel veel tijd. Alleen al in hun dagelijkse verzorging, maar het is echt mijn passie dus ik doe het met alle liefde. Mijn paarden stonden altijd op een doe het zelf stal. Dit houd in dat je zelf alle moet doen. De stallen schoonmaken en zelf voeren. Voordat Jamie geboren werd moest ik altijd ongeveer 20 minuten rijden in de auto voordat ik er was. Eigenlijk was ik bijna een dagdeel kwijt aan mijn 2 paarden. Na zijn geboorte viel me dit zwaar. Vooral in de eerste 3 maanden was het passen en meten om een gaatje te vinden om naar mijn paarden te kunnen. In die tijd is mijn vriend vaker bij ze geweest dan ik. Wat ik opzicht best jammer vond, want ik vind het heerlijk om met ze bezig te zijn. Ik had zo graag Jamie ook mee willen nemen na ze toe. Helaas was dit niet te doen, omdat de afstand te ver was en ik het niet zag zitten om met een pas geboren baby een hele middag bijvoorbeeld weg te zijn. Ik heb toen een stalling dichterbij gezocht.


  Helaas


  Ook dit was weer een doe het zelf stal. Alleen was dit 10 minuten dichterbij. Helaas wat een verkeerde keus. Hier moest ik nog meer zelf doen. Ook moest ik nu zelf hooi en stro inkopen en ophalen. Mijn vriend heeft deze taak toe maar op zich genomen. Dit was alleen niet mijn bedoeling. Ik had de hoop dat ik ze meer zou zien. Als mijn vriend vrij was van zijn werk, dat ik dan naar mijn paarden toe kon. In de praktijk bleek ook dit niet werken. Het komt er op neer dat ik ze bijna 8 maanden amper heb gezien. Ik heb toen besloten om ze nog een keer te verhuizen.


  In de achtertuin


  Ik zag dat in ons dorp een pension stal 2 plekjes vrij had. Dit was trouwens ook een luxe volpension stal. Iets waar ik eerder nooit over na dacht om mijn paarden op z'n stalling te zetten. Uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan en staan ze daar nu 2 weken. Wat

  Meer van Loveofjamie:

  weekend

  de 20 vragen aan mama tag

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.