BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  7 maanden geleden

  Hoe een mirena anticonceptie spiraal mij beviel

  hoe een mirena anticonceptie spiraal mij beviel

  Het verhaal wat ik nu ga vertellen is heel erg persoonlijk. Het hoeft dus ook niet voor jou te gelden, zelf ging ik er namelijk ook vanuit dat dit mij niet ging overkomen. Maar ik vind het toch wel waard om te delen. Vorig jaar heb ik namelijk een Spiraaltje (Mirena) genomen, en vandaag vertel ik je mijn verhaal.


  Waarom ik voor het Mirena Spiraaltje koos

  Voordat ik een spiraaltje nam had ik ‘vooronderzoek’ gepleegd, ik wilde er alles over weten. Ook omdat ik totaal niet tegen de normale pil kan, ik heb ze eigenlijk allemaal wel al geprobeerd. Ik werd er Depressief (zo depressief dat ik mijn dood al uitgestippeld had!) en ik viel continu flauw en kreeg nog eens vaker last van Paniekaanvallen.


  Ik wilde dus wel ‘veilig’ zijn omdat ik nu in mijn situatie er niet op zit te wachten om zwanger te worden, laten we eerlijk zijn. Ik wil er zelf ook aan toe zijn en ik weet dat dit misschien gek klinkt. Maar het is wel belangrijk om veilig te zijn voor mij persoonlijk.


  Omdat ik niet tegen de pil kan, besloot ik uiteindelijk na overleg met mijn arts een spiraaltje te nemen.

  Lees het verder op mijn blog

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.