BesteBloggers

Blogger

Veusteveul

veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie! Naast blogger ben ik moeder, werknemer en vrijwilligster. Kortom, ik ben altijd bezig!

Wageningen

37 volgers — 24 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Veusteveul heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  een jaar geleden

  Hoe gastvrij ben jij 30dayblogchallengenl

  hoe gastvrij ben jij 30dayblogchallengenl

  Hoe gastvrij ben ik? Ik kan je vertellen… dat kan per bezoeker verschillen! Dat wil zeggen, afhankelijk van wie er komt, waarom de bezoeker komt en of het aangekondigd is. Sommige mensen heb ik liever niet in mijn huis en andere mogen altijd langs komen, te pas en onpas. Behalve dat wonen we in een appartement, dus geen achterdeur waar je zo naar binnen kan lopen!  En dan nog zoiets… wij hebben de bel er altijd uit liggen, omdat onze honden anders aanslaan en de kinderen rechtop zitten als het ding s’avonds gaat.


  Ben ik gastvrij of niet?

  Van allebei iets denk ik, ik ben een planner! Kortom zomaar zit er bij ons tegenwoordig nog maar weinig in, maar als we thuis zijn is het geen punt. Daarnaast ben ik het type dat zich ongemakkelijk kan voelen als ik niet nog even een doekje over het toilet heb gehaald of geen koekje in huis heb voor de visite!


  Of wat dacht je van net niet de juiste (fris)drank in huis, dat is de reden dat ik het lastig vind om ongepland mensen in huis te halen… mits ze zelf hun drinken meenemen.


  Even snel opruimen


  Wat ook een ‘ding’ is, is dat ik altijd even moet opruimen voor mijn gevoel. Op de eetkamertafel of op ‘mijn’ kastje bijvoorbeeld ligt altijd wel iets. Wat dat betreft is de quote “Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen” wel van toepassing. Kortom, als er mensen komen ruim ik wel even altijd nog wat rondslingerende spullen op.


  Ik voel je echt opgelaten als ik niet de kans heb gekregen om dat even op te ruimen… overal ligt dan zooi voor mijn gevoel.


  Gastvrij…

  Ben ik gastvrij?

  Ja… ik vind van wel!


  Het is fijn als je laat weten als je komt, dan heb ik tenminste even de kans gehad om wat op te ruimen en een koekje te kopen!


  Kom je zomaar? Prima… je mag gewoon binnenkomen, maar let dan niet op mijn creatieve ideeën en verwacht niet dat ik iets lekkers bij de koffie heb! Koffie, thee, aanmaak, water en wat sap zijn er wel… neem daar dan genoegen mee.


  Enne, vergeet niet te kloppen of even een te bellen met je telefoon als je er bent of er aan komt! Dan kunnen we de deur open doen, want de bel doet het niet!


  Ben jij gastvrij? Wat versta jij onder gastvrij?

  Meer van Veusteveul:

  hoe vaak was jij je haar

  zwemdiplomars en lechtr zwemmen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.