BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  11 maanden geleden

  Hoe herinner je jezelf om meer water te drinken

  hoe herinner je jezelf om meer water te drinken

  Het drinken van water, de meeste mensen krijgen meestal niet genoeg er dagelijks van binnen. Jammer! Nou moet ik mezelf hier ook wel soms bij aansluiten. Ik ben geen held, maar eens in de zoveel tijd hou ik mezelf hiermee bezig. Zo ook nu: daarom heb ik een aantal tips voor jou op een rijtje gezet om wat vaker water te drinken. Kijk dus vooral eventjes mee.


  Hoe ik het zelf doe

  Zelf ben ik ook geen held in het water drinken, laten we eerlijk zijn. Maar.. de laatste tijd hou ik me steeds meer bezig met het water drinken. Want we moeten natuurlijk wel genoeg vocht dagelijks binnenkrijgen. Nou moet ik eerlijk bekennen dat het me niet altijd lukt, maar elke glas is er één. En daarom heb ik hieronder weer tips op een rijtje gezet om meer water te drinken:

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.