BesteBloggers

Blogger

Babyenkinderwereld

Baby en Kinderwereld is de webshop voor de leukste babykamers, kinderkamers, Disney kamers, Combi,- Retro en Tweeling ki

Den Haag

11 volgers — 1 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Babyenkinderwereld heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  5 maanden geleden

  Hoe je de beste speelmat voor babys kunt vinden.

  hoe je de beste speelmat voor babys kunt vinden.

  Hoe je de beste speelmat voor baby's kunt vinden.  Een van de beste aankopen bij een baby is een speelmat. Dit speelgoed staat ​​ook bekend als een baby gym of een activity gym.

  Deze grote, kleurrijke kussens, matten zorgen voor veel veelzijdigheid voor baby's.


  Hoe kies jij de beste speelmat voor jouw baby?


  Speelmatjes zijn een van de eerste speelgoed waar babys mee willen spelen.


  Wanneer je op zoek gaat naar een baby-gym, kijk dan ook zeker naar de kwaliteit. Dit veelzijdige speelgoed bied veel plezier aan jouw baby, maar het moet ook vooral functioneel en veilig zijn.

  Pasgeboren baby's zullen de mat anders gebruiken dan oudere baby's. Pasgeborenen liggen op hun rug. U vindt ze misschien met willekeurig hun armen in de lucht die naar het hangende speelgoed uitsteken.

  Uiteindelijk zullen ze hun handen gebruiken om hun speelgoed te grijpen en mee te zwaaien, hun vingertjes te verplaatsen en de zachte, cranky en hobbelige texturen van het speelgoed te ervaren.

  Tummy-tijd is een kritische vaardigheid voor baby's om te beheersen. Dit is wanneer een baby op haar buik ligt en haar hoofd opheft. Na het opheffen van hun hoofd komt het omrollen.

  Baby's leren van hun buik naar achteren en vice versa wanneer ze ongeveer 4-5 maanden zijn.

  Met ongeveer 6 maanden kan een baby zitten en spelen met hun handen vrij. Het eerste jaar van het leven van een baby is gevuld met zoveel opwinding en ontdekkingen.

  De meeste baby speelmatten en babyzitjes hebben soortgelijke accessoires en functies, dus hier zijn veel belangrijke overwegingen om het beste speelgoed te vinden om aan de behoeften van jouw baby te voldoen:


  Overweeg de grootte


  Speelmatten en babyzitjes zijn verkrijgbaar in alle maten, ronde, ovale of vierkante vormen. Overweeg dus de maat van de mat.


  Bogen of geen bogen?


  Speelmatten en activiteitengymnastiek hebben bogen. Bogen zijn een van de belangrijkste kenmerken van de activiteitengymnastiek, omdat speelgoed op veel plaatsen uit de bogen kan worden opgehangen, waarbij baby's in hun favoriete positie worden betrokken, of het op hun rug, buik, zijde of zitting ligt.

  De bogen moet jij gemakkelijk van de mat kunnen halen, zodat het opvistie gaan of meenemen op jouw vakantie ideaal is. Kijk naar bogen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd.


  Plastic stof?


  Voor algemeen gebruik in huis zijn lichte en zachte stoffen het beste. Deze stoffen kunnen worden gewassen en zijn zachter, jouw baby gaat leren om zijn/haar hoofdje op te tillen en laat deze dan ook vallen, ze gooien en trekken aan het speelgoed.

  Echter, er zijn veel speelmatten die meer plastic speelgoed, bogen en onderdelen bevatten.


  Is het draagbaar?


  Hoe makkelijk vouwt de mat of de baby gym? Zit er een draagtas bij?

  Welke andere speelgoed is inbegrepen?


  Babys kunnen op hun rug liggen terwijl ze kijken en reiken naar het speelgoed.


  Speelt het muziek?


  Er zijn momenten waarop je niet kunt vinden wat je zoekt. Echter, waar het ene kind van houdt, kan anders zijn voor een ander. Als je op zoek bent naar een speelmat met muziek, dan zijn daar ook verschillende modellen in te vinden.


  Patronen en thema's


  Is dit jouw eerste kindje? Heb je plannen om meer kinderen te krijgen? Bent je op zoek naar universele stoffen en kleuren of niet?


  Andere veiligheidsoverwegingen


  Controleer altijd de dikte van het kussen. Voor gezinnen die in de woonruimten harde vloeren hebben, is het een overweging om een grotere schuimmat te kopen die je onder de speelmatje kan leggen.

  Plaats nooit een speelmat of een activiteitengymnastiek op een bed of hoger oppervlak als een ottoman, waar de baby van kan afrollen en zichzelf kan bezeren.


  Bij Baby en Kinderwereld zijn een aantal leuke, veilige baby speelmatten te vinden. 

  Meer van Babyenkinderwereld:

  tips voor de aanschaf van tweeling kinderwagens

  baby kinderwagen stijl of functie

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.