BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

61 volgers — 59 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  9 maanden geleden

  Hoe je leven verandert als je mama wordt

  hoe je leven verandert als je mama wordt

  Dat je leven verandert als je kinderen krijgt is nogal logisch. Dat je dan denkt dat je alles gewoon nog kan blijven doen ook. En dat je dan een keer goed tegen de lamp aan loopt ook (bam!). Dat hoort er allemaal bij want verandering, dat is best moeilijk. En ik kan het weten. Mijn leven is de afgelopen jaren drastisch verandert. Wat er nou allemaal zo anders is sinds ik moeder ben en hoe ik daar tegenaan kijk lees je vandaag in een persoonlijk artikel.
  Werk en dagelijks leven

  Noor werd geboren en van een soort van workaholic ging ik naar mama met een parttime baan. Of twee parttime banen eigenlijk want ik had mijn werk bij de Efteling en ik gaf ook nog veel lessen op verschillende sportscholen met mijn freelance bedrijfje. Maar dat het even wennen is, is een feit. Want het dagelijks leven draaide nu ineens helemaal om een baby. Na mijn verlof veranderde het ritme en zocht ik naar een balans en man, man, man wat heb ik lang gezocht. Na baby nummer twee lijk ik nu eindelijk een goede balans gevonden te hebben. Want jongens, bij baby nummer twee: dan verandert het pas écht. Althans, dat is mijn ervaring.

  Mijn lesgeef-carrière heb ik inmiddels aan de wilgen gehangen en ik heb sinds twee jaar een andere functie binnen de Efteling waar ik onwijs goed op mijn plek zit. Love it! De verdeling van voor mijn eerste meisje was zes dagen werken/lesgeven en zelf nog heel wat uurtjes trainen op de sportschool. Nu is het max. drie dagen werken en ik train minimaal drie keer in de week. Sporten is gewoon belangrijk voor me. Het is mijn uitlaatklep en mijn hobby. Maar: ik hoef zelf geen lessen meer voor te bereiden, kan een eigen moment kiezen en train ook regelmatig thuis. Mijn ervaring? Wat een vrijheid ondanks twee kleine kinderen in huis, heerlijk! De vaste dagen die ik werk geven overzicht en alles voor de kindjes is geregeld (een papadag, een zaterdag (hello papa) en maar één dag opvang, woehoe!)
  -Lees verder op La Log.nl- :-)

  Meer van LaLog:

  knutselen aan je blog

  wat een nieuwe bank voor je interieur doet

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.