BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  2 maanden geleden

  Hoe kom je je afspraken na met een angststoornis

  hoe kom je je afspraken na met een angststoornis

  Uitstellen, het is een van mijn favorieten dingen die ik de laatste tijd onderneem. Uhum zeker nu mijn angsten weer terug zijn! Toch kunnen we niet alles uitstellen in het leven, daarom heb ik een aantal tips op een rijtje gezet om toch je afspraken na te komen. Het is nou eenmaal moeilijk om een afspraak na te komen met een Angststoornis, en afspraken zijn er toch om na te komen. Dus moeten we iets ondernemen, en vergeet niet: wees trots!

  Meer van Mellaah:

  ik probeerde landerer lippenbalsems van eos

  producten van guhl die overtollig haarvet laat verdwijnen

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.