BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Regardslauryn heeft een artikel gedeeld in Ecoblogs
  2 jaar geleden

  Hoe promoot je je blog

  hoe promoot je je blog

  Wij bloggers zijn allemaal klein begonnen. Maar hoe maak je de juiste start?  Toen ik 2,5 jaar geleden met mijn blog op blogspot begon en alles er uit zag zoals ik het in gedachte had, wilde ik natuurlijk ook bezoekers hebben. Ik wilde mijn ‘werk’ laten zien, ik wilde het delen met iedereen op de hele wereld. Maar hoe promoot je je eigen blog? Hoe zorg je voor meer bekendheid? Dat is wat ik vandaag met jullie ga behandelen.

  Meer van Regardslauryn:

  voorbereid de examens in

  review artdeco lhello sunshiner

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.