BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Wilma.weggemans heeft een artikel gedeeld in Dierenblogs
  een jaar geleden

  Hoi 2017

  hoi 2017

  Hey horse lovers! Wow dit is alweer de laatste dag van 2016. Waar blijft een jaar zeg! Voor je het weet vliegt het weer voorbij. Ik ben niet iemand die snel terug kijkt op het 'oude' jaar. Zoals deze quote: don't look back, you never can return'' Wat ik wel altijd doe ik verheug me altijd op het nieuwe jaar! Wat gaat er allemaal komen en wat zou ik graag nog willen doen in het komende jaar. Ik begin altijd al begin December er over na te denken wat ik volgend jaar eigenlijk wil bereiken.


  Welcome veggie life

  Ik heb ooit eens gehoord en gelezen dat paarden het kunnen ruiken dat wij als mens vlees eten. Daar zit natuurlijk een wetenschappelijke logica in, paarden zijn immers van nature vlucht dieren en planteneters. Dus dacht ik: das best vreemd voor mijn 2 paarden met z'n vleesetende monster opgescheept zitten, hihi. Oké dit klinkt wel heul zweverig, maar ik ben wel vanaf begin December volledig gestopt met het eten van vlees . Sowieso vind ik dit beter voor het milieu/dierenleed en het neemt bij mij ook behoorlijk veel vage klachten weg. Das ook nog een mooi meegenomen:) Dit ga ik dus voortzetten in 2017 en verder uitbreiden met geen artikelen voor mijn paarden waar andere dieren in verwerkt zitten. Tja kijken mijn paarden anders tegen me aan? Ik heb wel een klein beetje het idee dat ze zich nog meer op hun gemak voelen nu bij mij, of ik beeld me dat misschien in...oh lord of ik draai nu door, hihi


  Meer van Wilma.weggemans:

  goede voornemens

  equestrian dreams

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.