BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  een jaar geleden

  Ik ben de v en d onder de bloggers

  ik ben de v en d onder de bloggers

  Aangenaam! Ik ben de V&D onder de bloggers. Volgens een niet nader te noemen vrouwenblad dan. Want een blogger die niet vlogt?! Dat kan natuurlijk niet hè. Net zoals V&D. Dat kon op een gegeven moment ook niet meer.

  Een blogger die niet vlogt, is de V&D onder de bloggers


  Ik moest zelf nogal lachen om die uitspraak in dat blaadje, haha, de V&D? Ik? Want ik ga ten onder omdat ik niet vlog? Zoiets? Nou zit er natuurlijk wel een soort van kern van waarheid in. Niet dat ik ten onder ga, want mijn lieve blogje is puur hobby, maar De Echte Grote Blogs kunnen daar natuurlijk wel last van hebben. Als vloggen tegenwoordig een beetje verwacht wordt van bloggers en jij met je Grote Blog daar niet op zit te wachten… tja


  Meer van LaLog:

  uit je comfort zone gaan. ik deed het

  supplementen werkt het echt

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.