BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  3 maanden geleden

  Ik deed een verschrikkelijke update voor mijn blog

  ik deed een verschrikkelijke update voor mijn blog

  De meest verschrikkelijk update voor je blog. Althans: voor mijn blog. Ik deed ‘m. Per ongelijk dan he, met een stroom aan scheldwoorden er direct achteraan. Ik deed namelijk een update voor mijn WordPress thema en wat er gebeurde was om te huilen!

  Picture this: ik wilde even snel een updateje doen voor de Instagram-widget op mijn blog want die deed het niet en gaf steeds een foutmelding. Ik dacht dat het wel eens aan de update kon liggen die ik nog moest doen voor die plugin dus hop, hop, klik, klik. Zo gezegd zo gedaan. Jahoor, weet je wat ik dus ook doodleuk had gedaan met m’n geklik? Per ongeluk het vinkje aangezet om het thema dat ik gebruik te updaten!! En mijn eigen knappe ICT-man heeft al zo vaak gezegd dat ik niet zomaar mijn thema moet updaten… oeps!


  Drama!

  Drama ja! Misschien niet als je een kant en klaar thema gebruikt en daar verder niks geks bij hebt aangepast, maar ik had dat dus wel gedaan in mijn thema! En niet zo’n beetje ook. Wim heeft van alles in de broncodes aangepast zodat La Log.nl helemaal naar mijn zin is en nu was die zelf aangepaste code dus overschreven met een nieuwe versie van het thema. Misschien dat je het helemaal gemist hebt maar de helft van mijn website stond twee dagen terug dus door elkaar heen en andere dingen waren weer helemaal verdwenen. Kak! Van lettertype tot indeling: dit was het dus niet voor mij!

  Iets met een back-up van mijn eerste thema ergens op de computer boven op zolder hielp ook niet echt mee. Gelukkig heeft Wim gisterenavond een groot gedeelte kunnen terugzetten doordat hij een cache (kopie) van mijn site via google kon opzoeken en daar weer codes uit kon halen. Waarom ik door Wim geen hele website laat bouwen is eigenlijk omdat ik mijn blog vooral zelf wil inrichten en beheren. Vind ik stoer. Simpele HTML-dingen, widgets en plugins lukken vaak nog wel met google in de aanslag, maar als het te ver gaat schakel ik Wim wel in. Maar niet te vaak, want La Log.nl is echt iets van mezelf ♥ En die Instagram-widget? Ja, die doet het! Zelf een nieuwe plugin gedownload en geactiveerd 😀

  Gebruik jij ook een WordPress thema waarin je veel hebt aangepast? Kijk uit met die updatejes

  Meer van LaLog:

  supplementen werkt het echt

  naar het bos. en toen had mijn peuter een teek

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.