BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  11 maanden geleden

  Ik kreeg een lfashion statementr koptelefoon opgestuurd

  ik kreeg een lfashion statementr koptelefoon opgestuurd

  Koptelefoons, zelf heb ik er een aantal in mijn leven gehad. Het begon met Skullcandy en vandaag kreeg ik een hele mooie koptelefoon opgestuurd. Maar er niet zomaar eentje.. eentje van minstens € 239. Nou waren de koptelefoons van ‘ toen ‘ ook vrij duur, maar het was wel altijd waar voor je geld. Daarom was ik benieuwd of de koptelefoon in wat duurdere segment ook zo goed klonk. En ik ging ermee aan de slag.


  FRENDS koptelefoon

  De koptelefoon kreeg ik van HDPHNS opgestuurd, ik kende de webshop nog niet. Maar daar komt natuurlijk vandaag verandering in.. De koptelefoon die ik had opgestuurd heeft een mooie ‘regenboogeffect’ het grappige is dat deze koptelefoon ook in Koper verkrijgbaar is. Nou heb ik zo’n zwak voor Koper ik kan het niet uitleggen, gelukkig kun je de caps ook nog eens verwisselen!


  Nou kreeg ik een aparte, maar opvallende koptelefoon opgestuurd. Eentje die ik ook echt had uitgekozen als ik er naar op zoek was. Je valt echt op met deze koptelefoon! En het staat natuurlijk echt perfect bij een Casual Outfit, zo maak je je outfit helemaal af.


  Hieronder neem ik heb met je door:

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.