BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Ik kreeg een toffe gepersonaliseerde klok opgestuurd

  ik kreeg een toffe gepersonaliseerde klok opgestuurd

  Laatst kreeg ik een leuk mailtje, van een buitenlands bedrijf. Of ik een tof product uit wilde zoeken met daarop een gedrukte foto. Nou wilde ik dat wel eens graag uitproberen! Proberen kan geen kwaad toch? Zelf koos ik voor een foto met mijn nichtje en haar hondje Lady. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan vooral eventjes verder..


  Wie, wat, waar?


  Toen ik laatst een mailtje kreeg van Mobilinnov, één Frans bedrijf wilde ik direct gaan voor een klok. Maar ze hebben ook: Telefoonhoesjes met foto, Koffercases, en heel veel anders leuks waarop je iets kunt bedrukken. Omdat de website Frans is had ik via mijn browser echt een vertaler nodig, gelukkig kwam ik er al vrij snel uit.


  Je kunt kiezen uit heel veel leuke ontwerpen, maar zelf koos ik voor een eigen ontwerp. Ik koos een foto samen met mijn lieve nichtje! Ik vind sowieso foto’s in het huis erg sfeervol en leuk om naar te kijken.

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.