BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

61 volgers — 59 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  2 weken geleden

  Ik kreeg het perfecte moederdagcadeau

  ik kreeg het perfecte moederdagcadeau

  Afgelopen zondag was het Moederdag! Voor mij was het de derde Moederdag die ik mocht vieren en het was een heerlijke dag mét -jawel- het perfecte Moederdagcadeau 🙂 Benieuwd wat dat is?


  Moederdag


  Deze zondag hadden we zoals elke week de (peuter)zwemles van Noor om 11:00 maar het sporten sloeg ik een keer over. Zo konden we de dag relaxed beginnen met cadeautjes in bed! De meiden hadden natuurlijk knutsels gemaakt bij de kinderopvang en ik werd verwend met al dat moois 😉  Kijk dit! De voetjes van Lot vormen de letter “V” ♥ echt zo leuk!


  En Noor maakte “een kopje thee met hartjes voor jou, mama”. *smelt*. Ik kreeg er lieve versjes bij en dikke knuffels, maar papa had ook nog een cadeau. Iets wat ik heel graag wilde en wat -voor mij- het perfecte Moederdagcadeau was…

  Meer van LaLog:

  knutselen aan je blog

  wat een nieuwe bank voor je interieur doet

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.