BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  10 maanden geleden

  Ik probeerde landerer lippenbalsems van eos

  ik probeerde landerer lippenbalsems van eos

  Sinds ik laatst een EOS lippenbalsem opgestuurd kreeg, ben ik om. Ik wist niet dat de ‘hype’ ook echt een fantastisch product is. EOS is een lippenbalsem op basis van Kokosmelk. Nou had ik voor deze lippenbalsems ingescheurde lippen en al dat ellende. Nou kreeg ik 3 nieuwe EOS lippenbalsems opgestuurd, die ik natuurlijk samen met jou vandaag ga uitproberen.


  Wat is EOS?

  EOS staat werkelijk voor ‘ Evolution of Smooth ‘ zelf heb ik dit natuurlijk eventjes opgezocht. Dit wist ik namelijk nog niet maar ik was gewoon benieuwd. EOS is bekend onder alle bloggers en pubers onder ons kennen dit merk vast. Zo is dit merk in de Verenigde Staten nummer 1 merk. Wat vind ik van deze lippenbalsems? Je ziet het hieronder:

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.