BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Ik testte een cadeaubox op maat voor vrouwen om blij van te worden

  ik testte een cadeaubox op maat voor vrouwen om blij van te worden

  Cadeautjes, we worden er allemaal blij van. Maar heb je al eens gehoord van Cadeauboxen? Cadeauboxen die je wanneer je wilt kunt bestellen, toen ik een mailtje kreeg om mijn eigen samengestelde cadeaubox samen te stellen kon ik natuurlijk geen néé zeggen. Ik wordt namelijk zelf heel erg blij van cadeautjes, pakketjes en verassingen. Wie niet?


  Vrouwen worden blij van..


  Een maandje geleden kreeg ik dus een leuk mailtje, ik ging hier direct op in. Want geef nou toe… wie houdt er nou niet van cadeautjes? Ik wel! Toen ik eenmaal mijn ‘eigen’ cadeaubox binnen kreeg werd ik al gelijk blij van iets: Chocolade! Ik moet eerlijk bekennen dat ik in me periode zat, en als vrouw is dan het enige wat je kunt zien… chocola. Maar deze Chocola is geen normale Chocola. Nee er zitten chilipepers in, iets wat ik niet had verwacht. Benieuwd wat ik verder van deze Cadeaubox van BoxesandRibbons.nl vind? Lees dan eventjes mee.  

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.