BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

57 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in woonblogs
  2 maanden geleden

  Interieur nieuwe woonitems

  interieur nieuwe woonitems

  Ik heb weer wat nieuwe items gescoord voor in de woonkamer! De box is weg uit de kamer want ja: Lot loopt en de box is gewoon geen optie meer voor mevrouw, haha. En voor mij is het gevoel heel dubbel want de moeder in mij huilt een beetje omdat Lot toch ├ęcht baby-af is maar de interieurstylist (haha, yeah right!) in mij juicht omdat er weer meer ruimte is voor mijn vtwonen gedoe. Anyhow: ik ben weer bezig geweest in huis en dit is het resultaat:

  Meer van LaLog:

  bio oil tegen striae getest voor en na fotos

  winnen telefoonhoesje naar keuze tvw 20 euro

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.