BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Irene heeft een artikel gedeeld
  een maand geleden

  Jodelkindje

  Ik hoor jullie denken wat is nou weer een jodelkindje....


  Nou dat zal ik proberen uit te leggen.


  Als je iemand al jaren kent heb je vaak aan 1 woord genoeg. Je hoeft elkaar maar aan te kijken en je weet meteen wat de ander bedoelt. Ik ben ervan overtuigd dat liefde het zelfstandig naamwoord is van het werkwoord "levelen".


  Eigenlijk is levelen niets meer dan jezelf in de ander verplaatsen. Op zich is het niet zo heel moeilijk, je moet misschien ff oefenen.


  Maar er komen dan ook de mooiste en grappigste dingen uit voort.


  Johan en ik gingen bijna elke avond een heel stuk lopen. In het begin spraken we dan de dag door, maar we konden ook een hele poos lopen ( hand in hand, dat dan weer wél 😉) zonder iets te zeggen. Gewoon in je eigen gedachten en met oog voor de omgeving. Hoé vaak het dan wel niet voorkwam dat we preciés op hetzelfde moment exact hetzelfde begonnen te vertellen.


  En dan moest hij lachen en zei: wéér een Jodelkindje geboren.


  Nou ik kan jullie vertellen dat die Jodelkindjes bij ons niet meer te tellen zijn.


  Wat ook regelmatig gebeurde is dat we elkaar zonder het te weten precies op hetzelfde moment opbelden. Dat is helemaal raar. Toets je zijn nummer en dan gaat de telefoon niet eens over, maar heb je elkaar meteen te pakken.


  Zeg nou zelf, hoe groot is die kans? Het toppunt van levelen...


  Het leuke is dat ik niet de enige ben die het heeft. Ook met de jongens gebeurt het regelmatig, de jongens onderling ook en ik span de kroon met mijn zussie. Als je onze appgesprekken leest is het gewoon bizar. Wij typen eerst hetzelfde naar elkaar om vervolgens allebei te schrijven: dat zèg ik, en af te sluiten met exact dezelfde smiley 😂


  Het fijne van dat levelen is dat ik het gevoel heb dat ik het nog steeds kan met Johan. Het is nl niet gebaseerd op iets lichamelijks, nee het is puur je geest, je energie. En ik weet zéker dat die van Johan nog gezellig bij me is.


  En dus level ik nog heel wat af met hem. Ik zou zeggen waag ook eens poging. En wie weet worden er dan nog véél meer Jodelkindjes geboren 😊  Meer van Irene:

  tears from heaven

  toverstafje

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.