BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Fabiangijze heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Kerst 2016 was weer een rare kerst heden

  kerst 2016 was weer een rare kerst heden

  Je kon hier al merken dat ik niet echt een kerst liefhebber ben. Oké, dat is een beetje gelogen. Ik hou echt van de sfeer en alles er om heen, maar meestal in mijn omgeving is kerst niet zo heel leuk. Nou had ik stiekem een beetje gehoopt dat kerst 2016 een hele leuke zou worden, maar ik heb echter niet echt mijn draai kunnen vinden. Het was een beetje een trieste bedoeling en heel erg geforceerd. Zo van het is heel erg gezellig, maar we weten ook wel dat het gespeeld is. Als het een auditie was voor een toneelstuk had ik het ook geloofd. Ja, er waren een hoop leuke dingen, maar kerst 2016 is niet mijn kerst.

  Het eerste wat ontbrak was naar mijn mening familie. Naar mijn mening zijn we niet meer echt de sterke familie die we waren. Dat gezellig samen aan een tafel is niet meer. Er zijn mensen weggevallen, mensen bijgekomen en het familie gevoel is verdwenen. Mijn lieve omaatje kwam gezellig bij ons eten, maar het heeft toch niet die familie gevoel. In mijn familie heeft iedereen zo zijn verhaal. Mensen verschuilen zich achter een hele grote muur en durven elkaar niet de waarheid te zeggen. Hierdoor merk ik dat er een hoop is veranderd. Zeker na het gemis van mijn oom en mijn opa is dit heel goed te zien. Hopelijk komt dit ooit weer goed, want ik mis het enorm. Misschien moet ik ook eerlijk naar mij zelf kijken en had ik er meer aan moeten doen. Alleen ik denk dat het dit jaar niet was gelukt.....

  Meer van Fabiangijze:

  19 jaar geworden en de voorrondes van het beste brein

  wat ben ik blij met mijn vrijheid

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.