BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Kinderschoenen kopen. de ellende...

  kinderschoenen kopen. de ellende...

  Kinderschoenen kopen: een ellende vind ik het! Hoezo zijn die dingen binnen een maand weer te klein (ja, groeispurt, I know) en waarom is het zo moeilijk om leuke, degelijke en niet belachelijk dure exemplaren te vinden? Pfff. Ik kon het bij de meiden niet meer uitstellen, maar vertikte het om weer zwetend en binnensmonds vloekend bij de Bristol te staan dus ik kroop achter de laptop en bestelde twee paar schoenen. Of eigenlijk drie. Of het een succes was?

  Ja, gelukkig wel! Geen gezweet in de Bristol met twee kleine kinderen om me heen deze keer, ik bestelde de nieuwe schoenen van Noor en Lot gewoon bij Wehkamp.nl. Ideaal. Ik dacht: als het niet past, stuur ik het wel gewoon retour maar dat deed ik zelfs niet eens. Het eerste paar schoenen dat ik voor Noor bestelde in maat 26 was weliswaar wat te groot, maar ik vond ze zo stoer dat ik dezelfde in een maatje kleiner en in het donkerblauw bestelde zodat ze die nu al aan kan (plus: deze waren in de sale!). Die maat 26 staat mooi klaar in de kast zodat ik die Bristol weer kan negeren šŸ˜‰ Check ze op de blog via de link!

  Meer van LaLog:

  supplementen werkt het echt

  naar het bos. en toen had mijn peuter een teek

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.