BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  4 maanden geleden

  Kindvriendelijke maaltijdbox top 5

  kindvriendelijke maaltijdbox top 5

  Gezinnen met kinderen zullen dit zeker herkennen; “dat lust ik niet!”. Een uitspraak, meestal gedaan door kinderen, over het avondeten. “Wij eten vanavond getver,” zag ik laatst op mijn Facebook tijdlijn voorbij komen, haha, lekker dan! En het begint al als je in de supermarkt loopt of aan het koken bent. Kan dat niet anders? Jawel; met een maaltijdbox. In dit artikel heb ik voor jou een top 5 kindvriendelijke maaltijden samengesteld. Maar eerst nog even in het kort wat een “foodbox” nou precies is…


  Een kookbox
  Een maaltijdbox (of kookbox / foodbox genoemd) is een boodschappenpakket met ingrediënten en recepten. Wekelijkse variatie is daarbij heel erg belangrijk, net zoals gezonde producten. Met zo’n box haal je een persoonlijke assistent in huis. De recepten kun je samen met je kind(eren) doorlopen. De stappen staan duidelijk beschreven en er worden vaak ook plaatjes weergegeven. Door samen met de kleintjes te koken wordt de drempel lager om groente te eten. Dat maakt de boxen zeer kindvriendelijk. Ook qua smaak en ingrediënten keuze wordt er veel rekening gehouden met gezinnen. Doordat je tegenwoordig ook zelf vooraf je recepten kunt kiezen heb je hier nog meer invloed op.

  De top 5 gezinsvriendelijke boxen
  Hieronder vind je de beste en meest kindvriendelijke maaltijdboxen die er op dit moment te koop zijn. Alle 5 de boxen zijn verschillend, hebben andere prijzen, voorwaarden en voordelen. Bekijk per box een aantal specificaties. Wil je ervaring of recensies lezen kijk dan even op maaltijdbox.net. Deze vergelijkingssite heeft alle foodboxen gereviewd. Voor de top 5 en leuke korting lees je verder via de link! 

  Meer van LaLog:

  online boodschappen bestellen iets voor jou

  eindelijk een nieuwe bril

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.