BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  8 maanden geleden

  Kwalitatief en goede boxsprings bij grootbedden.nl review boxspring

  kwalitatief en goede boxsprings bij grootbedden.nl review boxspring

  Laatst liet ik al wat leuks weten op mijn Instagram: dat ik mijn grootste samenwerking (qua geld) ooit heb. Nou mag ik natuurlijk verschillende items niet met elkaar vergelijken: maar ik kreeg namelijk een bed. En daar zit een leuk verhaal achter.. Benieuwd? Of op zoek naar een betaalbare, en kwalitatieve bed? Vandaag kreeg ik een boxspring naar keuze, en ik neem deze (betaalbare) boxspring met je door! Benieuwd? Kijk dan vooral eventjes mee.


  waar het allemaal mee begon

  Het begon allemaal achter mijn PC. Ik zocht naar een bed, eigenlijk al een hele tijd. Maar ik dacht laat ik tóch maar een weekje wachten. Zo wachtte ik nog na weken die ene week alsof ik het kon voorspellen.. Toen ik een leuk mailtje kreeg of ik eventjes kon bellen met Grootbedden.nl (één Beddenzaak).


  Nou ben ik goedgelovig en belde ik het bedrijf direct op: toen ik te horen kreeg dat ik uitgenodigd was in hun fabriek. Leuk! Ik wist toen totaal nog niet wat te verwachten.. Eenmaal een aantal dagen later was ik toch benieuwd wat ik dan in de fabriek ging doen. Vooral omdat mijn familie zei dat ik niet alleen mocht gaan, en je niet zomaar naar een beddenfabriek gaat.


  Toen ik een berichtje had verstuurd met: wat kan ik eigenlijk verwachten? Ook omdat het een stukje rijden was (i.v.m. mijn paniekaanvallen). Toen ik een leuk berichtje terug kreeg: Als je jouw mening in een artikel schrijft, krijg jij van ons een bed. Prima natuurlijk: vooral omdat ik mijn eigen mening over het bed mocht geven, en daar gaat het mij om. Hij geloofde in mij dat ik wel wist waarover ik praatte, fijn zo’n onderlinkse vertrouwen!


  wie, wat en waar kun je grootbedden vinden?

  Ik ging samen met mijn vriend naar het fabriek van: Grootbedden.nlin Rotterdam aan de: Sluisjesdijk 26 (3087 AH) te Rotterdam waar ik uitgenodigd was in een lege zaak. Ook voor een goede impressie te wekken voor mij! Zodat ik het fabriek beter kon bekijken, fijn dat iemand de tijd neemt.


  Eenmaal in de showroom/fabriek kreeg ik te horen dat ze voor mij een samenwerking met: Laura Ponticorvo hadden gehad. Dit wist ik helemaal niet! Leuk dat ik de tweede blogger mocht zijn. Dankbaar!

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.