BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  11 maanden geleden

  La log 2 jaar meest gelezen artikel en winactie

  la log 2 jaar meest gelezen artikel en winactie

  Hoera, slingers met taart enzo want La Log.nl bestaat vandaag twee jaar! En wie jarig is, trakteert!! Daarom heb ik een leuke winactie voor jullie (die je misschien op Facebook al voorbij hebt zien komen) en deel ik, net als vorig jaar, het meest gelezen artikel!  Hoera

  Wat leuk dat ik mijn tweede blog-verjaardag kan vieren! Mijn blog is echt een hele leuke hobby waar ik veel tijd en liefde in stop. Vooral mijn liefde voor schrijven kan ik er in kwijt, maar ook de leuke “dagboek-achtige” plogs zoals de Family Sunday elke zondag vind ik erg leuk om te doen! Het afgelopen jaar heb ik ook weer een aantal leuke samenwerkingen mogen doen en heb ik natuurlijk veel over mijn tweede zwangerschap geblogt. Ik zie dat de bezoekersaantallen steeds weer een beetje groeien en dat is leuk!


  Mijn favo blog momenten van het afgelopen jaar? Ik kies er drie!
  Kijk mee op La Log.nl en doe mee met deze super simpele en leuke winactie! 

  Meer van LaLog:

  uit je comfort zone gaan. ik deed het

  supplementen werkt het echt

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.