BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Thecitizelle heeft een artikel gedeeld in Fashionblogs
  10 maanden geleden

  Lookbook life is better in pool slides hoe combineer je deze pool slides nu juist

  lookbook life is better in pool slides hoe combineer je deze pool slides nu juist

  Mijn obsessie voor not so sexy slippers is er altijd al geweest. Al sinds jaar en dag draag ik in de zomer mijn Birkenstocks (want oh zo comfortabel) en sinds dit jaar heb ik er een nieuwe obsessie bij: Pool slides. Ja, je kent ze wel, de slippers die papa’s met witte sokken al jaren dragen op vakantie! Vorig jaar begon de Adilette echter aan een comeback en kon je hem al spotten aan de voeten van verschillende fashionista’s en dit jaar heeft zowat elk merk ze in zijn collectie! Hear hear! Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? De lookbook van vandaag staat helemaal in het teken van hoe je die poolslides nu juist combineert. LET’S GO!
  – Bron –


  Casual met een losse jeans voor een urban look. Met de blazer erbij zou ik zelfs durven zeggen dat deze look office-proof is! (Ik ga er alvast voor met dit mooie weer)  – Bron –


  Deze monochrome look toont aan dat je poolslides ook perfect kan combineren met een minimalistische outfit.  – Bron –


  Op vakantie draag je ze gewoon continu! (mopje) Maar met een los jurkje erbij zijn ze wel ideaal voor een dagje op het strand.


  – Bron –


  Ook in kleur zijn ze enorm gaaf! Ik vind deze geel-groene in combinatie met de rode kokerrok erg gewaagd maar zeker en vast geslaagd! 🙂  P.S. Ik ben alvast gezwicht voor deze. Wat denken jullie?


  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.