BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  5 maanden geleden

  Loopt ze al

  loopt ze al

  Loopt ze al?” is een veelvoorkomende vraag die ik krijg als mensen Lot zien. Ze is nu 15 maanden en ja, ze loopt. Wat zeg ik? Ze rent als een malle, haha. Super leuk natuurlijk, maar een paar weken terug was het nog helemaal anders. En om dan steeds dezelfde vraag te krijgen…
  Wanneer gaan baby’s lopen?

  Een paar weken terug zette Lot alleen nog voorzichtige stapjes langs de bank of de rand van de tafel want ze had wel houvast nodig, maar nu ging het de afgelopen 2 weken ineens zo hard! Ze loopt nu heel goed “los” en ze stapt inmiddels al aardig door. Zo snel kan het dus ineens gaan. Op oudersvannu.nl las ik dat baby’s tussen de 9 en 12 maanden hun eerste stapjes (met houvast!) gaan zetten. Dat was bij Lot zo vanaf 12 maanden, net zoals bij grote zus Noor (nu 3 jaar). Daarna “stagneerde” het een beetje (ze stond letterlijk stil, ja, haha) en dat vond ik helemaal prima; we laten haar lekker in haar eigen tempo ontwikkelen.


  Vanaf 14 maanden lopen de meeste dreumesjes zelfstandig, dus onze Lot zit wel ongeveer op dezelfde lijn. En anders maar niet, ook goed, maar wat is het prachtig om te zien dat er een hele wereld open gaat voor zo’n klein mensje.


  Heeft ze nog geen tanden?
  Lees daar meer over op La Log.nl ;-)

  Meer van LaLog:

  eindelijk een nieuwe bril

  shoplog zeeman. zoveel leuks

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.