BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Femkeblogt heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  9 maanden geleden

  Maandoverzicht augustus

  maandoverzicht augustus

  Zoals jullie vast wel gemerkt hebben was het de afgelopen twee weken weer angstvallig stil op mijn blog. De afgelopen tijd heb ik het erg druk gehad op het werk en in de weekenden was ik druk met klusjes in huis. Ik merkte dat het behoorlijk veel was de afgelopen tijd. Daarom besloot ik om mezelf niet ook nog te verplichten om blogs te schrijven, maar vooral naar mijn lichaam te luisteren en lekker vroeg naar bed te gaan in plaats van tot ’s avonds laat aan mijn blog te werken.


  Nu de grootste drukte op mijn werk weer over is én mijn vriend vanaf nu niet meer in het weekend hoeft te werken merk ik dat ik weer wat lucht krijg. Dat betekent dat ik ook weer heel veel zin heb om weer leuke blogjes te gaan schrijven en fijne creatieve dingen te doen. Voorlopig nog even alleen de blogs op woensdag, maar dat is beter dan niks toch? 😉


  Aangezien het inmiddels ook alweer september is (time flies!) neem ik je nog even mee naar wat ik in Augustus deed.

  Meer van Femkeblogt:

  diy maak je eigen bloemenkaart

  31 dagen bloemen 6 n pronkerwt

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.