BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Femkeblogt heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  2 weken geleden

  Maandoverzicht december mijn eerste youtube video en feestjes

  maandoverzicht december mijn eerste youtube video en feestjes

  Yes, ik ben er weer! Hebben jullie fijne feestdagen gehad? Ik wel en heb een heerlijke minivakantie gehad. Vandaar dat dit overzicht ook een dagje later online komt dan mijn bedoeling was, ik zat nog een beetje in vakantiemodus ;).


  Toen ik mijn agenda erbij pakte om te kijken wat ik deze maand ook alweer allemaal heb uitgespookt leek het echt wel een eeuw geleden dat het 1 december was. En hoewel mijn agenda niet zo vol was afgelopen maand is dit maandoverzicht het wel! Kijk je mee naar mijn maandoverzicht van december?

  Meer van Femkeblogt:

  7x de beste lettertype combinaties

  mijn doelen voor 2018

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.