BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Femkeblogt heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een week geleden

  Maandoverzicht maart weer klussen in huis

  maandoverzicht maart weer klussen in huis

  Doei maart, hallo april! Ik hoop dat met april het ook (nog meer) lente wordt. Daar ben ik echt wel aan toe. De afgelopen maand merkte ik dat ik toch een beetje een dipje had op de momenten waarop het weer slechter was en dat ik opbloeide als de zon scheen en de vogeltjes vloten. Misschien dat ik daardoor ook wat minder foto’s maakte en niet zoveel op Instagram deelde. Nu lijkt het alsof maart geen leuke maand was, maar dat was het zeker wel! We gingen weer lekker aan de slag in huis en gingen lekker uit eten. Genoeg leuks om met jullie te delen ;).

  Meer van Femkeblogt:

  31 dagen bloemen 5 n tulp

  diy paaseieren versieren

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.