BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Femkeblogt heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  5 maanden geleden

  Maandoverzicht september feestjes a klussen

  maandoverzicht september feestjes a klussen

  Jeetje, ik kan haast niet geloven dat er alweer een maand voorbij is! Het is inmiddels alweer 4 dagen oktober, de herfst is officieel begonnen en op mijn werk ben ik al volop in de kerstsferen. Voor nu nog even een terugblik op september met leuke feestjes, een mijlpaal en geklus in huis.

  De maand september begon met een familiedag. Het weer had niet perfecter kunnen zijn voor de activiteit die we deden. We gingen namelijk varen over de Vecht! Daarna kregen we nog een rondleiding door het familiebedrijf en aansluitend was er een barbecue. Het was een heerlijke ongedwongen dag (ook al was er wel een soort programma) en ik heb volop van de zon kunnen genieten.


  In september was ik zomaar een vrijdag vrij en die had ik ook wel echt even nodig. De afgelopen tijd was het op werk erg druk, daarnaast zijn we in huis nog steeds aan het klussen én heb ik ook nog dit blog waar ik graag aan werk. Ik had dus een welverdiend dagje me-time! Eerst had ik een massage en daarna ben ik naar de kapper geweest. Normaal vind ik de kapper meer een verplichting, maar ik besloot er deze keer eens van de genieten en lekker te relaxen.

  Meer van Femkeblogt:

  diy paasslinger

  fotoboek van onze rondreis door amerika

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.