BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

57 volgers — 56 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  een jaar geleden

  Mama is druk...

  mama is druk...

  Complete radiostilte hier op de blog, I know… En het is te erg, maar ik was druk. Te druk. Op de eerste plaats met mama zijn want wat geniet ik met die twee meiden! Lot was geboren en ik ging nog meer moederen en zorgen dan van te voren want nu had ik er twee. So far, so good. Maar toen. Toen was mijn verlof voorbij…  En dat betekende: drie dagen werken en drie dagen lesgeven. Oh ja, en die sportlessen moesten thuis ook nog voorbereid worden. Oh. My. God. Hoe dan? Het ging even goed. Heel even. En toen kwam er dat moment dat ik dacht: wil ik dit? Mijn hele lijf schreeuwde nee. Mijn motivatie in lesgeven nam ontzettend af, mijn bekkenklachten werden chronisch en ik was not amused. Wim zag het met lede ogen aan, want ik moest zélf een beslissing nemen. En dat deed ik.

  Meer van LaLog:

  serieus zwart

  kindvriendelijke maaltijdbox top 5

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Uw artikel in de spotlights?

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.