BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Saudadespt heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  5 maanden geleden

  Met de camper door portugal

  met de camper door portugal

  Zal ik het doen of zal ik het niet doen? Ik ben geen kampeerder… Nooit geweest ook. Maar als ik in Portugal die leuke campers rond zie rijden dan vraag ik me toch af of ik het niet eens moet proberen. Afgelopen zomer kregen we een berichtje van Roderick en Karin. Ze vertelden over hun camperreis door Spanje en Portugal. Ze hadden het fantastische plan langs de Douro te rijden, die in Spanje eerst nog de Duero heet. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om ze meteen uit te horen over het camperleven in Portugal. Dit vertelden ze mij na afloop…

  Meer van Saudadespt:

  peixinhos da horta

  surf a yoga innerlijke rust

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.