BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Nevernotcooking heeft een artikel gedeeld in Foodblogs
  11 maanden geleden

  Mexicaanse falafel mais coleslaw en avocado aioli

  mexicaanse falafel mais coleslaw en avocado aioli

  Het was weer tijd om aan de slag te gaan als Bloginsider voor Francescakookt.nl en Santa Maria. Met alle producten die ik van Santa Maria kreeg heb ik super lekkere dingen kunnen klaarmaken. Dit soort dingen zijn perfect voor me, ik kan me lekker uitsloven en al mijn creativiteit er in kwijt. Er waren al een tal van gerechten voor mijn hoofd gegaan toen ik ik ineens dacht; Mexicaanse falafel, coleslaw met mais en avocado aioli! Stiekem maakte ik voor mijn vriend ook nog een gerecht met vlees, namelijk honing barbecue gehaktballen, maar het recept daarvan gaat verschijnen op de website van Barron Honing.

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.