BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Sportlifecrisis heeft een artikel gedeeld in Sportblogs
  2 jaar geleden

  Mijn 5 indrukwekkendste sportmomenten

  Iedereen heeft ze wel, van die prachtige sportmomenten met heroïsche eindes die je nooit meer vergeet. Zo’n sportmoment kan een eigen ervaring zijn of een tv beeld dat eeuwig op je netvlies blijft branden. De lessen die je er uit leert kunnen zowel fysiek als mentaal zijn. Zelf heb ik ook van die momenten waarbij de atmosfeer en emoties niet alleen dagen maar zelfs jaren nadreunen. Het meest ben ik onder de indruk van momenten waar de wil het wint van de fysieke gesteldheid. Welke momenten dit zijn en welke lessen ik hieruit geleerd heb lees je in mijn blog: https://wordpress.com/stats/insights/sportlifecrisis.com 


  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.