BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Dianaistraveling2 heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  een jaar geleden

  Mijn 7 lekkerste gerechten uit indonesie

  mijn 7 lekkerste gerechten uit indonesie

  Eten. Een van de dingen die ik graag doe in het leven! Net als reizen. Het leukste is dan ook om die twee te combineren. Wat ik vooral leuk vind, is het uitproberen van verschillende gerechten. Wat eten betreft is het altijd weer een feest als ik in Indonesië ben. Toegegeven, het is niet altijd makkelijk voor mij. Ik houd namelijk niet van pittig eten. Sambal en pepers zijn niet aan mij besteed. Maar dan ook echt niet! Een van zinnen die ik dan ook met regelmaat zeg in Indonesië is “Saya tidak suka pedis”, of “tidak pedis”. Het betekent ‘ik houd niet van pittig (eten)’. Gelukkig is er in Indonesië genoeg eten dat niet pittig is. Of waarbij je de pepers weg kan laten. Kortom, er blijft nog genoeg over om uit te proberen.

  Mijn lekkerste gerechten (tot nu toe…) zijn de volgende. Ik woon in Den Haag, dus gelukkig zijn de meeste gerechten in (echt) Indonesische restaurants ook verkrijgbaar.

  Meer van Dianaistraveling2:

  een wereldreis wat kost dat nou

  een motorbike tour met k tour

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.