BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

51 volgers — 53 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  8 maanden geleden

  Mijn favo bloggers

  mijn favo bloggers

  Een van mijn favoriete momenten: tablet op schoot, kopje thee binnen handbereik en de kindjes die op bed liggen… Mama gaat blogjes lezen! Jammer genoeg kan ik niet meer zoveel lezen als ik zou willen. Sinds ik mama van twee meiden ben, wordt het toch lastig. Selecteren dus maaaaar! Dat heb ik gedaan. En mijn favo bloggers zijn overgebleven. Ook hen laat ik wel eens in de steek. Als lezer dan he. Gewoon geen tijd enzo. Maar ik kom altijd terug. En dit zijn ze:

  Meer van LaLog:

  shoppen bij zeeman hema en jola voor de kids en mama

  een vakantiegevoel als je moeder bent het kan

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.