BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Chefpapa heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  een jaar geleden

  Mijn favoriete plek

  mijn favoriete plek

  Ik heb een plek in de buurt waar ik graag kom. Meestal als ik er kom gebeurt er wel iets waar ik gelukkig van wordt. Het zijn kleine dingen, die vaak veel betekenen.


  Het is de plek waar ik soms langskom als ik een rondje hardloop. Op het moment dat ik hier langsloop heb ik meestal al een kilometer of 6 gerend. Eenmaal op deze plek weet ik dat het een lekker rondje is, of gaat worden. Vanaf deze plek kan ik beslissen om rechtdoor te rennen richting huis, of ik kan rechtsaf gaan om nog een stuk extra aan mijn rondje te plakken.


  Lees verder op mijn blog

  Meer van Chefpapa:

  de veilige haven van fictie

  geluk is op een bankje in het park

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.