BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  7 maanden geleden

  Mijn nieuwe twee koperen bijzettafels aanwinsten van zuiver

  mijn nieuwe twee koperen bijzettafels aanwinsten van zuiver

  Laatst schreef ik een artikel over dat ik zo van koperen items in mijn interieur hou, en waarom ik zo een obsessie heb daarmee. Eigenlijk had ik hier een artikel over moeten schrijven, maar omdat deze nieuwe aanwinst gedeeld moet worden althans dat vond ik persoonlijk deed ik vandaag dat. Via Eyoba heb ik meerdere malen ‘geshopt’ en al wat leuke items er vandaan kunnen halen, vandaag kreeg ik bijzettafels waarvoor ik zelfs geld voor wilde bijleggen.


  Eyoba

  Eyoba is dé online woonwinkel met letterlijk van alles waarvan de moderne, landelijke, etc. interieur mensen blij van worden. Zo vond ik er eerder al een mooie ladder die ik graag wilde hebben, en zag ik toen bijzettafels van koper waarvan mijn hartje, harder van ging kloppen. Daarom besloot ik deze keer voor deze mooie bijzettafels te gaan, en voor de mensen die net zoals mij zo van Koper houden is het echt de moeite waard om eventjes verder te kijken.

  Meer van Mellaah:

  waarom je meer water moet drinken review evian limited edition

  je haar herstellen met de nieuwe lijn van guhl

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.