BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  8 maanden geleden

  Mijn tips op een rijtje gezet om je angsten te laten onderdrukken

  mijn tips op een rijtje gezet om je angsten te laten onderdrukken

  Angsten: ik weet er alles van.. Zelf heb ik dagelijks last van Paniekaanvallen, Dwangneurose en PTSS*. Genoeg angsten dus! Nu ik een tijdje bezig ben met een psychologe ga ik eindelijk weer meer naar buiten. Natuurlijk met vallen en opstaan, maar ik doe het wel. Nu ik in me angsten me wat meer aan het verdiepen ben, vroeg ik mezelf af? Hoe onderdruk ik mijn eigen angsten op het moment? Daar wist ik wel wat tips op te verzinnen! Kijk dus vooral eventjes mee..

  Meer van Mellaah:

  hoe je je kamer comfortabel maakt voor de winter

  aan de slag met lekkere recepten met puur pascale 2

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Uw artikel in de spotlights?

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.