BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • DeVrouw heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  2 weken geleden

  Mislukte moederdag

  mislukte moederdag

  Dat Maxi-man niet een van de meest romantische man is, dat weet ik. Heb ik ook helemaal geen problemen mee. Maar om Moederdag zo slecht voor te bereiden dat het een teleurstelling wordt…?!


  Zondagochtend 7 uur. Ik word lief wakker gemaakt door Mini-man. Hij wil de gordijnen op zijn slaapkamer open (die gaan wat lastig) en zijn Batmanpak aan. Ik sleur me uit bed en regelt het. Dat is wat moeders doen. Voordat ik nog even terug in bed kruip, fluister ik Mini-man toe dat als de wijzer helemaal bovenaan staat, hij papa wakker mag maken, want het is Moederdag. Dat duurt nog zeker een half uur. Ik kruip terug en als ik pak-em-beet tien minuten lig, hoor ik de deur weer zachtjes opengaan. “Papa, je moet wakker worden, want het is Moederdag”. Maxi-man bromt dat Mini-man het kadootje beneden van het bureau moet gaan pakken. Hmz….

  #100%vrouw 


  Meer van DeVrouw:

  waar is dat feestje

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.