BesteBloggers

Blogger

BeautyGlow

Blogger die gek is op haar dochter Liz en op beauty! Op BeautyGlow vindt je dan ook veel baby en beauty artikelen!

Leiden

14 volgers — 9 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • BeautyGlow heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  2 maanden geleden

  Miss sporty matte oogschaduw monos

  miss sporty matte oogschaduw monos

  Ik denk dat elk meisje wel een product van Miss Sporty in haar make-up stash heeft. Dit merk is namelijk lekker budget en het ziet er leuk uit. Voor mij was Miss Sporty een van de eerste merken die ik in mijn make-up stash had. Ik vind het dan ook erg leuk om te zien dat dit merk nog steeds bestaat en nog steeds nieuwe producten maakt.


   

  Een paar maanden geleden kreeg ik van een PR bureau drie matte mono oogschaduws van Miss Sporty opgestuurd. Deze mocht ik als ondersteuning gebruiken bij de review van een ander product. Maar omdat ik het leuk vind om ook apart aandacht aan deze producten te besteden, review ik de mono oogschaduwkleuren vandaag voor jullie.

  Meer van BeautyGlow:

  vlog 7 24 weken zwanger a bij de verloskundige geweest babyglow

  vlog 5 21 weken zwanger a krijgen we een jongen of een meisje babyglow

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.