BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

61 volgers — 59 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  9 maanden geleden

  Mommy tag

  mommy tag

  De mommy-tag. Ik heb ‘m de afgelopen jaren regelmatig voorbij zien komen bij collega mama-bloggers maar nog nooit ingevuld! Hoog tijd dat deze opper-moeder daar eens even voor ging zitten dus dat deed ik dan ook. Ik plukte ‘m van de leuke blog A lovely adventure van Sylvia. Lees mee naar alle vragen die afgevuurd worden over het moederschap!
  De Mommy-tag
  1.Ben je een werkende mama of een thuisblijfmama?
  Ik ben een werkende mama! Ik heb een geweldig leuke baan bij de Efteling en werk daar gemiddeld 20 tot 24 uur per week.
  2. Zou je het anders willen?
  Nee! Zo, da’s heel duidelijk, haha. Maar echt, ik hou echt van mijn werk en ben er ontzettend trots op dat ik deel uit maak van de Efteling-wereld. Naast het mama-zijn geniet ik echt van mijn werk en vind ik het heerlijk om twee of drie dagen in de week daarmee bezig te zijn. Sinds de komst van ons tweede meisje ben ik al met mijn vaste lessen gestopt die ik jarenlang heb gegeven in de sportschool en dat was een ontzettend grote stap voor me, dus mijn Efteling-uurtjes zijn belangrijk voor me.
  3. Mijn kind slaapt altijd in haar eigen bedje of wiegje?
  Ja, allebei slapen ze in hun eigen bedje. Altijd. Behalve als ze ziek zijn, dan mogen ze lekker bij ons in bed kruipen. Het feit dat ik dan geen oog dicht doe, neem ik dan voor lief, haha.
  4. De beste aankoop voor je kindje?
  De co-sleeper van Chicco. Deze hebben we niet alleen voor Noor en Lot gebruikt, maar hij gaat op dit moment ook weer rond in onze vriendenkring! Ik vind het echt ideaal voor je pasgeboren kindje. Zo kan je baby toch naast je slapen, maar wel in zijn of haar eigen bedje. Wel zo veilig. En fijner voor je nachtrust 😉 En de Dr. Brown’s flessen! Toen Noor net geboren was, heb ik deze flessen gevonden na een hele zoektocht. En halleluja! Noor verslikte zich continu en dat was doodeng bij zo’n kleine newborn. In de Dr. Brown’s flessen zit een luchtsysteem waardoor verslikken bijna “onmogelijk” is omdat de melk er in druppels (en niet in een straaltje) uit komt. Ik raad ze iedereen aan!
  5. Hoeveel kinderen wens je?
  Oh. Dit is even een lastige. Daar zijn we namelijk nog niet helemaal over uit want: gaan we voor een derde… of niet? Op dit moment weet ik het echt niet, maar ik volg gewoon mijn gevoel en Wim heeft gelukkig hetzelfde. Het zou goed kunnen dat er nog een kindje bij komt (als het ons gegund is <3 ) maar het zou ook kunnen dat het bij deze twee mooie meiden blijft.
  6. Date Night (een uitje alleen met je partner)? Hoeveel dagen/avonden per maand?
  Hahahaha, per maand??? Twee keer per jaar redden we wel, maar that’s it. We nemen ons steeds voor om dat vaker te doen, maar ik werk ook in het weekend (en Wim door de week) dus het is lastig plannen. Vaak is het al zo druk en we willen de kindjes niet te vaak uit logeren sturen en/of een oppas inschakelen. Maar leuke momenten samen hebben we gelukkig genoeg hoor 🙂
  7.Favoriete bezigheid van je kindje?
  Voor Noor van bijna drie jaar is dat buiten spelen, en dan vooral van de glijbaan gaan. Maar ook puzzelen en kleuren zijn favoriet! Voor Lot van één jaar is haar favo bezigheid op dit moment overal op klimmen waar het niet mag, hahaha.
  8. Heb je tijdens de zwangerschap een miskoop gedaan?
  Och, ja ik heb wel zwangerschapskleding gekocht die echt bizar lelijk stonden, haha. Ook het draagtuigje van Chicco en een draagzak zijn wat mij betreft een dikke miskoop want wij vinden dat dragen zo onhandig. Veel ouders zijn er lyrisch over, maar ik snap niet waarom. Ik vind het zo oncomfortabel. Misschien ligt het aan mijn lengte (die ik dus niet heb, hehe) dat het niet fijn zit maar mijn kinderen vonden het ook echt niet fijn dus die dingen liggen ongebruikt op zolder…
  De mommy-tag gaat verder op La Log.nl...

  Meer van LaLog:

  knutselen aan je blog

  wat een nieuwe bank voor je interieur doet

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.