BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Loveofjamie heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  3 maanden geleden

  Month januari 2018 update

  month januari 2018 update

  Wow wat is December snel gegaan zeg! Ik kijk elk jaar er zo naar uit, lekker gezellig samen zijn met de feestdagen. Alleen ik heb vaak het gevoel dat de feestdagen in 1 zucht weer voorbij  zijn.


  Month januari 2018 update


  Hallo 2018


  Inmiddels zitten we al op bijna weer op de tweede helft van februari 2018. Meestal vind ik de maand januari heel erg langzaam voorbij gaan, maar dit keer totaal niet. Ik denk ook dat dat komt doordat we nu een gezinnetje zijn en je toch een echt dagelijks ritme hebt. Voor je het weet is de dag en week weer om. Vind het echt heerlijk hoor zo samen met dat kleine mannetje de dag door.


  Wat heb ik allemaal gedaan in januari?


  Afspraak bij het CB


  Jamie en ik hadden meteen in de eerste week van januari een afspraak bij het CB. Gelukkig dit keer geen prikjes (ik vind prikjes altijd erger dan Jamie zelf, die kijkt alleen maar boos) alleen een algemene controle zoals gewicht, lengte etc. Jamie was weer goed gegroeid zowel in gewicht als lengte. Hij is iets boven het gemiddelde qua lengte. Hij is nu 72cm bij 7maanden. Het eet patroon nemen ze vaak ook nog door. Jamie krijgt in principe alles vers dus dat was prima. Ook mochten we beginnen met het introduceren van brood. Ik ben begonnen met zelf gemaakt brood van een dag oud. Dan is het altijd wat minder plakkerig.  Helemaal blij met zijn broodje:)  Nieuw plekje gezocht voor mijn 2 paarden


  In November zijn mijn paarden naar dit adres gegaan, omdat we tijdelijk in een andere woonplaats wonen. We zijn nog op zoek naar ons 'droomhuis' Dus wilde ik ze dichterbij hebben. Nu staan ze op ongeveer 15 km van ons vandaan en dat vind ik toch te ver. Vooral omdat 1 van mijn paarden dit jaar weer de wedstrijden ingaat vind ik dit qua afstand niet te doen. Ik wil haar dan eigenlijk gewoon op fiets afstand van ons huis vandaan hebben. Na goed zoeken is dit gelukkig gelukt! Vanaf 24 februari staan ze eigelijk in mijn achter tuin! Zo blij mee!  Meer van Loveofjamie:

  weekend

  de 20 vragen aan mama tag

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.