BesteBloggers

Blogger

Charlotte

charlottebax.nl cherrycharlie.nl

Muziek & business blogger @ charlottebax.nl // DIY & lifestyle blogger @ cherrycharlie.nl

Enschede

16 volgers — 4 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • Charlotte heeft een artikel gedeeld in Boekenblogs
  een jaar geleden

  Mooi boek ik ben hier nu

  mooi boek ik ben hier nu

  Een tijdje geleden heb ik het boek “Ik ben hier nu” ontvangen van The Mindfulness Project. Een soort kruising tussen een doeboek en een beginnersgids mindfulness.


  Ik heb het idee dat ik van nature al best wel mindful ben – waarschijnlijk een resultaat van mijn opvoeding. Ik heb geleerd om te genieten van de natuur, blij te zijn met kleine dingen en geven is belangrijker dan krijgen. Maar mindfulness is natuurlijk meer dan dat.


  Bij mindfulness komt ook een stukje meditatie kijken. En dat hoeft echt niet in kleermakerszit op een oncomfortabel houten bankje te zijn, waarbij je zweverig in een kaarsvlam probeert te kijken. Er zijn tientallen manieren om jezelf te leren kennen, bewust te leven en van een afstandje je eigen gedachten te observeren.


  “Ik ben hier nu” staat vol met deze dingen. Van traditionele meditatieoefeningen, waarbij je zelfs leert om een meditatielogboek bij te houden, tot kleine activiteiten en invulpagina’s.


  READ MORE

  Meer van Charlotte:

  super epic quintuple chocolate cupcakes

  behind the scenes

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.