BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Dazzlingbeauty heeft een artikel gedeeld in lifestyleblogs
  4 maanden geleden

  My dazzling life vlog januari 18

  my dazzling life vlog januari 18

  Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!


  My Dazzling Life is veranderd! Vanaf nu kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.


  Enne, ik kan je alvast vertellen dat het jaar bijzonder goed is begonnen voor mij!

  Meer van Dazzlingbeauty:

  wella color charm t18 winactie

  koningsdag make up

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.