BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

60 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  6 dagen geleden

  Naar het bos. en toen had mijn peuter een teek

  naar het bos. en toen had mijn peuter een teek

  Nietsvermoedend woelde ik vanmorgen door het lange, blonde haar van Noor. En ik zag iets zwarts. Een teek!! Nooo! Gisterenmiddag zijn we in het bos geweest en toen we terug waren had ik de meiden gecheckt op teken maar: niet in hun haren. En ik ging dat ding er echt niet zelf uittrekken want straks zou er iets blijven zitten. Naar de huisarts dus, want hoe zit dat nou precies met de ziekte van Lyme?  Tekenbeet

  Nadat ik eerst een paniekerig telefoontje naar Wim en mijn schoonmoeder (ze is een ervaren tekenverwijderaar 😉 ) had gepleegd, belde ik de huisartsenpraktijk.

  Meer van LaLog:

  supplementen werkt het echt

  zomerkleertjes bij zeeman

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.