BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Mellaah heeft een artikel gedeeld in Beautyblogs
  8 maanden geleden

  Nieuwe parfum van lroccitane met honing en roze peper

  nieuwe parfum van lroccitane met honing en roze peper

  Waarschijnlijk herken je dit wel als vrouw zijnde: je krijgt een heerlijk luchtje van je partner of iemand die je goed kent. Dat gevoel als je een luchtje als cadeautje krijgt zorgt ervoor dat je humeur direct verdwijnt. Vandaag kreeg ik ook een parfum opgestuurd: deze keer van mijn PR-bureau. Toen realiseerde ik me eigenlijk dat dit mijn eerste luchtje is die ik voor mijn blog krijg! Speciaal dus, ben benieuwd of het luchtje ook zo heerlijk ruikt..

  Meer van Mellaah:

  hoe je je kamer comfortabel maakt voor de winter

  aan de slag met lekkere recepten met puur pascale 2

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Geld Verdienen met bloggen

Bekijk alle middelen

In de spotlights

Wie kunt u volgen

Meer bloggers

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.