BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

61 volgers — 59 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  een jaar geleden

  Onze trouwdag achter de schermen

  onze trouwdag achter de schermen

  Er was eens… een bruiloft! Dat stond serieus op onze uitnodiging, haha. Vandaag is het alweer zes jaar geleden maar -oh cliché- het lijkt als de dag van gisteren. Wim en ik hebben het er nog vaak over en als we die dag opnieuw mochten doen, zouden we alles precies hetzelfde doen. We waren toen negen jaar bij elkaar en de eerste van onze vrienden, neven, nichten en kennissen die trouwden dus we gingen er compleet blanco in. Benieuwd hoe wij deze dag ingevuld hebben? Neem een kijkje achter de schermen van onze trouwdag, met never-seen-before-foto’s, jawel!  We begonnen de dag super relaxt! Wekenlang was ik stikzenuwachtig maar op 23 april 2010 was ik zen. Gelukkig maar. Mijn moeder hielp me met mijn jurk aandoen. Dat was een heel bijzonder moment want het is haar trouwjurk die ik heb laten vermaken. Hoe hij later weer schoon werd is een verhaal apart trouwens, haha! Wim en ik sliepen de nacht voor onze bruiloft gewoon thuis. Samen. Het had voor ons geen meerwaarde om niet thuis te slapen aangezien onze ouders niet meer in ons ouderlijk huis woonden en heel eerlijk: om zen te zijn heb ik Wim gewoon nodig. Klaar. Haha! Ik neem je mee naar onze dag!

  Meer van LaLog:

  wat een nieuwe bank voor je interieur doet

  blogverjaardag lalog.nl 3 jaar met winactie

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.