BesteBloggers

Blogger

LaLog

lalog.nl

Een mama-lifestyle blog met een dikke knipoog! Over kokos in je haar smeren, mama zijn, interieur, lifestyle en meer!

Breda

59 volgers — 57 volgend

Leren bloggen?

meer boeken

Trends

 • Tijdlijn
 • LaLog heeft een artikel gedeeld in Mamablogs
  6 maanden geleden

  Op kraamvisite met rammelende eierstokken

  op kraamvisite met rammelende eierstokken

  “Rammelt daar nou iets?” vroeg Wim laatst niet heel subtiel toen we met ons hele gezin in de auto zaten op weg naar een kraambezoekje. Ik wist meteen wat hij bedoelde want we zitten een beetje in het derde kind-dilemma. “Uh, geen idee,” antwoordde ik dan ook een beetje vaag. Want ik weet het dus ook echt niet. Binnen onze vrienden- en kennissenkring is er een kleine babyboom geweest en ik vind dat dus heerlijk!  Klapperende eierstokken

  Reikhalzend kijk ik uit naar de kraambezoekjes die nog gaan komen en ik verheug me erop om die typische babygeur op te snuiven en zo’n schattig klein pamperkontje te zien, haha. Mijn eigen kleine pamperkontje is namelijk helemaal niet meer zo klein! En ik schrok daar van. Next to een new-born is Lot echt een reus! Omg! Wanneer is dat gebeurd? Waar is mijn baby? Oh, wacht ik heb geen baby meer want mevrouw is net 1 jaar geworden…  In de auto terug naar huis. Wim draait zijn hoofd een beetje opzij en kijkt me bedenkelijk aan. “Nou klapperen die eierstokken van jou zeker weer?” zei hij gekscherend. Ik haalde mijn schouders op en keek naar onze twee mooie meiden op de achterbank. “Ik weet het niet. Misschien. Maar misschien ook niet, ” antwoordde ik. Tijdens de terugreis mijmerde ik nog een beetje over maatje 50/56 en baby’s die in je armen in slaap vallen. Het derde kind-dilemma. Mochten het ons gegeven zijn dan komt er misschien ooit nog wel een derde kindje bij, maar het gevoel moet er zijn en in afwachting of dat gevoel er wel of niet komt, snuif ik nog even verder tijdens kraambezoekjes met mijn twee reuzenkinderen erbij 😉

  Hou jij er ook zo van om op kraambezoek te gaan?


  Meer van LaLog:

  online boodschappen bestellen iets voor jou

  eindelijk een nieuwe bril

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.