BesteBloggers

 • Tijdlijn
 • Reizenenreistips heeft een artikel gedeeld in Reisblogs
  7 maanden geleden

  Op mijn wishlist houtou wan

  op mijn wishlist houtou wan

  Iedere reisliefhebber heeft een wislist of een bucketlist. Bestemmingen waar je nog wel eens heen zou willen gaan. Uiteraard heb ik ook zo'n lijstje. Hierop staan mooie bestemmingen, bizarre plekken of locaties waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Uiteraard hoop ik ooit deze plekken te mogen bezoeken, dromen mag immers altijd. Met enige regelmaat deel ik met jullie een bestemming op deze wishlist. En ik vertel jullie waarom ik er graag heen wil.

  Meer van Reizenenreistips:

  reisverslag amerika island in the sky

  onder de indruk van capitol reef

  Wat voor reactie wilt u achterlaten?

  Reageer

Beste Bloggers

Registeer vandaag nog en begin gelijk
met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.